Україна зазнала великої втрати: трагічно загинула майстер спорту міжнародного класу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
903
3 голоси
Україна зазнала великої втрати: трагічно загинула майстер спорту міжнародного класу
Ольга Акіншина. Фото: Всеукраїнська федерація кінного спорту
У середу, 8 травня, донька президента житомирського Полісся Геннадія Буткевича – Дар’я – повідомила про загибель української вершниці Ольги Акіншиної.

Президент жіночої команди Полісся Дар’я Буткевич на своїй особистій сторінці в інстаграмі повідомила про загибель вершниці Ольги Акіншиної.

«Велика трагедія сталася сьогодні у кінному спорті України. Після падіння з коня, під час тренування на етапі Кубку України, трагічно загинула вершниця, Майстер спорту міжнародного класу Ольга Акіншина. Висловлюємо свої співчуття родині та близьким», – написала Буткевич у сторіс.

Підтвердили інформацію про трагедію також пресслужба Всеукраїнської федерації кінного спорту України та інші колеги Акіншиної.

  • Зазначимо, що Буткевич є засновником заміського парково-готельного комплексу Equides Club, до якого входить й іподром, на якому проходять тренування та змагання з кінного спорту;
  • Сама Буткевич є бронзовою призеркою юнацького чемпіонату України 2015 та 2016 років, а також переможницею та призеркою національних та міжнародних турнірів з кінного спорту.