Бех-Романчук повертається після травми: відомо, на якому турнірі виступить титулована українка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
60
1 голос
Бех-Романчук повертається після травми: відомо, на якому турнірі виступить титулована українка
Марина Бех-Романчук. Фото: Google
Чинна чемпіонка Європи з потрійного стрибка Марина Бех-Романчук розпочне виступи у новому сезоні Діамантової ліги-2024 з етапу в американському Юджині, який стартує 25 травня.

Марина Бех-Романчук визначилася із датою старту в новому сезоні Діамантової ліги. Участь нашої співвітчизниці на етапі в американському Юджині вже підтвердили його організатори.

Зауважимо, що Бех-Романчук востаннє змагалася ще в січні, виступивши у двох дисциплінах турніру в німецькому Дортмунді. Після того через запалення ахілла стрибунка пропустила світову першість у приміщенні та решту зимового сезону.

Організатори етапу в Юджині також оголосили про участь на ньому ще й дворазової віцечемпіонки світу Шаніки Ріккетс з Ямайки та американки Кетури Орджі, яка фінішувала на ЧС-2024 в приміщенні на четвертому місці.

  • Минулого сезону Бех-Романчук вийшла до фіналу Діамантової ліги у двох дисциплінах: потрійному стрибку та стрибках у довжину.
  • Загалом за 2023 рік Марина Бех-Романчук зібрала вісім нагород на міжнародних змаганнях, зокрема виграла срібло чемпіонату світу та золото Європейських ігор у потрійному стрибку.