Parimatch буде судитися із Зеленським: відома причина позову колишнього спонсора Шахтаря та інших клубів УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
504
0 голосів
Parimatch буде судитися із Зеленським: відома причина позову колишнього спонсора Шахтаря та інших клубів УПЛ
Володимир Зеленський. Фото: Google
Компанія Weplay Media Holding Limited, яка є власником торгової марки відомої букмекерської контори Parimatch, подала до Верховного Суду на президента України Володимира Зеленського.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру судових рішень, компанія Weplay Media Holding Limited, яка є власником торгової марки відомої букмекерської контори Parimatch та представляє її інтереси, подала до Верховного Суду на президента України Володимира Зеленського.

Компанія просить суд скасувати санкції, запроваджені у березні проти 120 фізичних і 287 юридичних осіб, повʼязаних із гральним бізнесом.

«Після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну група Parimatch припинила будь-яку співпрацю з резидентами агресора і вживає всіх можливих заходів для припинення (унеможливлення) використання об`єктів інтелектуальної власності на території російської федерації», – йдеться в ухвалі суду.

  • Санкції проти Parimatch на території України розраховані на 50 років.
  • Вони передбачають блокування активів, обмеження торговельних операцій, запобігання виведення капіталів за межі України, анулювання або зупинення ліцензії.
  • Суд призначив розгляд позову на 5 вересня.
  • 12 березня компанія Parimatch оголосила про призупинення діяльності.
  • До припинення діяльності на території України Parimatch був офіційний спонсором багатьох вітчизняних спортивних клубів з різних видів спорту, зокрема титульним спонсором чемпіона України з футболу донецького Шахтаря та срібного призера УПЛ СК Дніпро-1.