«Я вважаю його надто переоціненим»: український боєць UFC прокоментував майбутній бій проти росіянина

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
867
0 голосів
«Я вважаю його надто переоціненим»: український боєць UFC прокоментував майбутній бій проти росіянина
Ігор Потєря. Фото: Google
Ігор Потєря наступний поєдинок проведе з росіянином Шарабутдином Магомедовим – український боєць UFC прокоментував майбутній бій проти представника росії.

В одному з поєдинків турніру UFC Fight Night виступить українець Ігор Потеря, який у напівважкій вазі зійдеться з росіянином Шарабутдіном Магомедовим.

Український боєць прокоментував майбутній бій проти представника росії:

«Багато хто вже чув, що я битимуся з Шарою Буллетом у червні цього року. Я та людина, яка ніколи не відмовлялася від поєдинків, тому що вважаю це слабкістю. Я тут, щоб стати чемпіоном UFC у середній вазі, та для цього мені потрібно битися з усіма. Я ніколи не вибирав опонентів, приймаю всі виклики та погоджуюсь на ті бої, які дає мені UFC.

Від вас прошу максимальної підтримки, а не хейту, тому що цей поєдинок дуже важливий для мене, я мотивований як ніколи. Щодо опонента… Я вважаю його надто переоціненим, і скоро у поєдинку я покажу вам, чому я так вважаю. Слава Україні – Героям Слава – Слава ЗСУ», – написав Потєря у своєму інстаграмі.

  • Зазначимо, що у головній події вечора за звання обов'язкового претендента у середній вазі зустрінуться Роберт Віттакер (25-7) з Австралії зустрінеться з Хамзатом Чимаєвим (13-0) із ОАЕ.
  • 27-річний українець наразі має 20 перемог та п'ять поразок у змішаних єдиноборствах (2-3 у UFC).
  • У своєму останньому бою, який відбувся в лютому цього року, Ігор Потєря переміг одноголосним рішенням суддів поляка Роберта Бричека на турнірі UFC Fight Night 236.