Українські дзюдоїсти яскраво виступили на турнірі серії Grand Prix: які нагороди вибороли наші спортсмени

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
51
1 голос
Українські дзюдоїсти яскраво виступили на турнірі серії Grand Prix: які нагороди вибороли наші спортсмени
Єлизавета Литвиненко. Фото: Google
Вітчизняні дзюдоїсти здобули чотири нагороди (одне «срібло» та три «бронзи») на престижному турнірі серії Grand Prix, що проходив в австрійському Лінці.

Українські спортсмени продовжують вигравати медалі різного гатунку на престижних європейських та світових змаганнях. Цього разу наші дзюдоїсти здобули чотири нагороди на престижному турнірі серії Grand Prix в австрійському Лінці.

Як виступили українські спортсмени

  • Дві українські спортсменки підійнялися на п'єдестал пошани у категорії до 78 кг. Срібним призером змагань стала Юлія Курченко, «бронзову» медаль здобула Єлизавета Литвиненко.
  • Вперше «бронзову» і загалом п'яту медаль на турнірах Світової серії дзюдо у категорії до 60 кг виборов Дільшот Халматов. У вирішальному поєдинку, поступаючись один ваза-арі, наш співвітчизник зумів переломити хід бою та вирвати перемогу завдяки фірмовому утриманню.
  • Вчергове підтвердив свій клас і лідер збірної України Богдан Ядов. Українець зазнав прикрої поразки у чвертьфіналі, проте впевнено виграв втішну сутичку, а у поєдинку за «бронзову» медаль не залишив шансів добре знайомому супернику з Іспанії.