«Інколи я забуваю, що мені лише 22»: Магучіх розповіла, що змінила в підготовці перед стартом успішного сезону

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
139
1 голос
«Інколи я забуваю, що мені лише 22»: Магучіх розповіла, що змінила в підготовці перед стартом успішного сезону
Ярослава Магучіх. Фото: Ulf Schiller
Одна з головних олімпійських надій України у Парижі-2024 легкоатлетка Ярослава Магучіх розказала, що вона та її тренерка змінили у тренувальному процесі.

Ярослава Магучіх, яка розпочала 2024 рік зі збору медалей найвищого ґатунку – перемога на міжнародному турнірі у німецькому Котбусі та перше місце на турнірі «золотого» рівня світового легкоатлетичного туру у США – натякнула, за рахунок чого вдалося досягти таких результатів.

«Інколи я забуваю про те, що мені лише 22. За спиною вже стільки досвіду, що здається, ніби я старша. Та попри все, я не думаю про тиск на мене. Стрибки у висоту – це моя пристрасть. І моя тренерка, Тетяна Степанова, завжди говорить, що я роблю те, що дійсно люблю, тож маю насолоджуватися цим.

Цього року ми трішки змінили розбіг і, як показали змагання, це працює. Крім того ми після кожного турніру обговрюємо з тренеркою помилки й дивимося, куди рухатися далі», –  розповіла Магучіх в коментарі пресслужбі ФЛАУ.

Нагадаємо, що у легкоатлетичному сезоні 2023 року Ярослава Магучіх вперше стала чемпіонкою світу, а також виграла три етапи та вдруге поспіль Суперфінал Діамантової ліги.

  • За підсумками голосування в номінації «Найкраща легкоатлетка 2023 року в Європі», Магучіх посіла третє місце
  • В 2022 році Ярослава виграла «золото» чемпіонату світу у приміщенні в Белграді з результатом 2,02 м.