Жіноча збірна України з гандболу залишилася без тренера: чому Андронов вирішив покинути команду

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
355
1 голос
Жіноча збірна України з гандболу залишилася без тренера: чому Андронов вирішив покинути команду
Віталій Андронов. Фото: ФГУ
Віталій Андронов звільнив посаду головного тренера жіночої збірної України з гандболу – про рішення тренера піти за власним бажанням повідомила національна гандбольна федерація.

Головний тренер жіночої збірної України з гандболу Віталій Андронов залишив свою посаду. Наставник написав заяву про звільнення за власним бажанням.

«Дуже шкода, що Віталій Андронов залишив команду. Віталій Миколайович написав заяву про звільнення за власним бажанням і вислав її у п’ятницю, за два дні до початку зборів. Для нас це стало повною несподіванкою. Велася планомірна робота по організації збору.

Ми сподіваємось що зі здоров’ям Віталія Миколайовича все гаразд. Зараз всі сили та увага – на підготовку та виступи збірної, а вже після матчів будемо розбиратись, що сталося», – заявив президент Федерації гандболу України Андрій Мельник в коментарі для Суспільне Спорт.

До майбутніх матчів проти Ізраїлю у кваліфікації Євро-2024 національну команду готуватиме Борис Чижов, який уже очолював збірну з 2020 по 2021 рік.

  • Під керівництвом Віталія Андронова жіноча збірна України вперше за 14 років вийшла на чемпіонат світу.
  • На світовій першості у 2023 року українки подолали попередній етап, а в основному раунді посіли останнє місце у групі.
  • Обидва матчі проти Ізраїлю відбудуться на нейтральному майданчику в словацькій Шалі. Перша гра пройде 29 лютого о 21:00, а друга – 2 березня о 19:00.