Караваєв відвідав поєдинок Сокола проти херсонського Дніпра: гравець розповів про любов до хокею

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
202
0 голосів
Караваєв відвідав поєдинок Сокола проти херсонського Дніпра: гравець розповів про любов до хокею
У матчі чемпіонату України проти Сокола херсонський Дніпро підтримував футболіст київського Динамо і національної збірної України Олександр Караваєв.

Олександр Караваєв вчора, 11 січня, відвідав матч чемпіонату України з хокею між херсонським Дніпром та київським Соколом (1:3).

Футболіст Динамо і національної збірної народився в Херсоні і в дитинстві навіть пробував грати в рідному місті хокей:

«Хокеєм займався мій тато, пізніше в дитячій команді Юнікс ставав на ковзани я. Поряд у нашій групі займався Іван Павлишин, найталановитіший серед нас. Він потім і за юнацьку збірну України виступав, і за кордоном грав. А я хокей залишив і так вийшло, що аж дотепер не бував на справжньому хокейному матчі. Сюди теж потрапив, можна сказати, волею випадку.

Кілька тижнів тому був в Одесі. Там мене впізнав лікар Дніпра Олександр Радкевич. Підійшов, привітався, запросив на хокей. Збирався підтримати команду рідного міста ще під час недавніх матчів з Тризубом у київському Палаці спорту. Але добрався лише зараз. І не шкодую», – розповів Караваєв в коментарі для пресслужби ФХУ.

  • У поточному сезоні 31-річний Караваєв у складі Динамо провів 16 матчів у всіх турнірах, у яких забив три м'ячі і зробив один асист.
  • Трансферна вартість півзахисника оцінюється в 2,5 мільйона євро за даними Transfermarkt.