Дніпро розгромно переміг Тризуб: команда з Херсона накидала супернику 11 шайб

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
434
0 голосів
Дніпро розгромно переміг Тризуб: команда з Херсона накидала супернику 11 шайб
Дніпро Херсон. Фото: ФХУ
Херсонський Дніпро та Тризуб у матчі восьмого туру чемпіонату України з хокею на двох забили чотирнадцять шайб, причому дев'ять з них влетіло у ворота умовних гостей.

29 жовтня матч восьмого туру чемпіонату України з хокею провели херсонський Дніпро та столичний Тризуб.

Перший період був за умовними господарями, які вже до середини двадцятихвилинки забезпечили собі перевагу в три шайби. Втім, їх це не зупинило.

До аналогічного відрізку часу періоду другого рахунок вже складав 6:0 на користь херсонської команди, але вже в цій двадцятихвилинці Тризуб зумів відповісти двома забитими шайбами.

В заключному періоді Дніпро забив супернику ще чотири рази. Напад столичного клубу в третій двадцятихвилинці відзначився лише одного разу, що просигналізувало кінцевий результат матчу – 11:3 на користь херсонців!

Хокей. Чемпіонат України. Восьмий тур.

Дніпро (Херсон) – Тризуб – 11:3 (3:0, 4:2, 4:1)

  • Дана перемога дозволила Дніпру обійти Київ Кепіталз у турнірній таблиці, але команда Вадима Шахрайчука може повернути собі друге місце, якщо 30 жовтня переможе Сокіл.
  • Саме з ним 3 листопада наступний матч проведе Дніпро. Тризуб ж, який займає передостаннє місце, у матчі аутсайдерів 5 листопада зіграє з останніми Харківськими Берсерками.