Сокіл стартував у Континентальному кубку з перемоги: чемпіон України здолав Црвену Звезду із росіянами

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
533
0 голосів
Сокіл стартував у Континентальному кубку з перемоги: чемпіон України здолав Црвену Звезду із росіянами
Фото: ФХУ
В першому поєдинку другого раунду Континентального Кубка київський Сокіл зумів вирвати перемогу у протистоянні з сербською Црвеною Звездою (4:2).

Розпочали за здоров'я! Чемпіон України з хокею київський Сокіл, навіть попри перевагу домашнього льоду супротивника, в той таки лід його і закатав.

У матчі, що проходив на ковзанців в столиці Сербії Белграді, команда Олега Шафаренка продемонструвала характер та обіграла місцеву Црвену Звезду (4:2).

Найбільше цього вечора на майданчику лютував форвард Руслан Ромашенко – дві шайби та одна результативна передача. 

Три результативні передачі до свого активу записав Олексій Янішевський.

Перемога вдвічі приємніше ще й від того, що вдалося втерти носа легіонерам Црвени Звезди з РФ – оборонцям В’ячеславу Дегтєрьову, Павлу Пчаліну, Сергію Щенкову та Роману Синіцину.

Представник Сокола, легендарний голкіпер «пернатих» Костянтин Сімчук одразу попередив організаторів – українська команда після матчу не братиме участі в традиційних рукостисканнях.

Континентальный Кубок. Другий раунд

Сокіл (Київ, Україна) – Црвена Звезда (Белград, Сербія) 4:2 (0:1, 3:0, 1:1)

Шайби: Разумов (Ромашенко, Захаров), більшість, 28:03, Ромашенко (Бородай, Янішевський), 30:20, Захаров (Бородай, Янішевський), 33:20, Ромашенко (Благий, Янішевський), 51:12  – Подунавац (Спаньєвич, Новакович), 14:49, Драгович (Рачич, Пчалін), 52:36.

  • В наступному поєдинку Континентального Кубка Сокіл зіграє проти литовського Каунаса. Поєдинок відбудеться завтра, 14 жовтня. Початок гри о 17:00.
  • В третьому матчі КК команда Олега Шафаренка протистоятиме угорському Ференцварошу. Поєдинок заплановано на 15 жовтня. Вкидання шайби відбудеться о 14:30 за Києвом.