«Стане для нас лакмусовим папірцем»: тренер збірної України – про перемогу над Китаєм та підготовку до ЧС

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
216
0 голосів
«Стане для нас лакмусовим папірцем»: тренер збірної України – про перемогу над Китаєм та підготовку до ЧС
Дмитро Христич. Фото: Google
Україна у спарингу розгромила збірну Китаю (9:0), яка буде майбутнім суперником «синьо-жовтих» на чемпіонаті світу у Дивізіоні 1B. Головний тренер команди Дмитро Христич прокоментував результат.

Національна збірна України з хокею розгромила команду Китаю (9:0) у контрольному матчі в рамках підготовки до чемпіонату світу у Дивізіоні 1B.

Головний тренер української команди Дмитро Христич прокоментував впевнену перемогу своїх підопічних:

«Ми задоволені рахунком. Ця гра була заради емоцій, ми задоволені матчем. Цей поєдинок став важливою підготовкою до чемпіонату світу. Ми розуміємо, що інші суперники будуть важкими, тому готуємось до боротьби та високої конкуренції. До чемпіонату світу залишилося декілька днів...

За цей період ми зробимо висновки щодо складу. Хлопці будуть відпочивати протягом цього часу та відновлюватися після важких переїздів. У першій грі буде Естонія, тому тренерський штаб вже готується до цього матчу, який стане для нас лакмусовим папірцем», – заявив тренер в коментарі для пресслужби ФХУ.

  • Раніше національна збірна обіграла у товариській грі команду Литви (5:2).
  • На чемпіонаті світу, який триватиме з 27 квітня по 3 травня, суперниками «синьо-жовтих» будуть збірні Литви, Китаю, Естонії, Нідерландів та Іспанії.
  • Зазначимо, що лише перше місце в групі дозволить вийти команді в дивізіон IА. Останнє місце вилетить в дивізіон IIА.
  • В минулому сезоні наша команда посіла друге місце в групі, пропустивши вперед збірну Японії.