Визначився суперник Сокола у фіналі чемпіонату України: результат матчу-триллеру між Кременчуком та Дніпром

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
95
1 голос
Визначився суперник Сокола у фіналі чемпіонату України: результат матчу-триллеру між Кременчуком та Дніпром
Радість гравців Кременчука. Фото: ФХУ
Другим фіналістом плей-оф чемпіонату України у сезоні 2023/24 став Кременчук, який у сьомому матчі чвертьфінальної серії лише в овертаймі зумів зломити спротив Дніпра з Херсона (2:1).

Півфінальна серія між володарем Кубка України та досвідченим бійцем фінальних стадій чемпіонату України Кременчуком і доволі молодим Дніпром з Херсона розтягнулася на всі сім можливих поєдинків, останній з яких вийшов найнапруженішим та найменш результативним.

Зважаючи на ціну кожної пропущеної шайби, обидва колективи розпочали гру максимально обережно і на першу закинуту шайбу довелося чекати до 16 хвилини, коли херсонців вивів вперед своїм точним кидком нападник Дмитро Кобильник.

Відповісти швидко, до першої перерви, у господарів льоду не вийшло. Однак, по перерві настирність Кременчука була винагороджена: лідер господарів Віталій Лялька заробив на собі вилучення, яке класним кистьовим кидком з його ж передачі, завершив Гліб Кривошапкін.

Третій період і взагалі вийшов безгольовим. Тож, гра плавно перетікла до овертайму, де перемогу для Кременчука вирвав Святослав Тимченко.

Хокей. Чемпіонат України. Плей-оф, 1/2 фіналу. Сьомий матч

Кременчук – Дніпро Херсон –  2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 1:0) ОТ

Шайби: 

0:1 – Кобильник, 15:26.

1:1 – Кривошапкін (Лялька), більшість, 32:04.

2:1 Тимченко, 67.