«Раніше, ніж відновиться УПЛ»: спортивний директор ФХУ розповів про дозвіл на повернення глядачів

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
147
0 голосів
«Раніше, ніж відновиться УПЛ»: спортивний директор ФХУ розповів про дозвіл на повернення глядачів
Юрій Кириченко, фото: Google
Спортивний директор федерації хокею України Юрій Кириченко розповів про можливе повернення вболівальників на матчі чемпіонату.

Спортивний директор ФХУ розповів про можливий дозвіл на повернення вболівальників. Юрій Кириченко сказав, що федерація хоче отримати дозвіл до того, як поновиться УПЛ.

«Є проблема з відвідуванням матчів. На даний момент це не є можливим, хоча ми вже дуже близько до того, щоб отримати дозвіл на відвідування фанами спортивних заходів. Звичайно, ми б хотіли отримати дозвіл на проведення матчів глядачами раніше, ніж відновиться футбольний чемпіонат».

Кириченко також висловився про трансляції матчів на YouTube.

«Візьмемо YouTube: якщо минулого сезону за 101 поєдинок було десять матчів, які дивились 10 000 людей, то нинішнього сезону у нас кількість таких матчів – шість на місяць. Також у нас є поєдинки, які дивилися більше 20 000 вболівальників.

І справді це якраз показник того, що ми рухаємося в плані взаємодії з аудиторією в правильному напрямку. Але хочеться більше», – сказав Кириченко в коментарі для SMR.

  • Херсонський Дніпро раніше здобув перемогу в матчі 10-го туру чемпіонату України з хокею проти Харківських Берсерок та наздогнав в таблиці Кременчук.
  • Чемпіонат України з футболу поновиться у п'ятницю, 23 лютого.