Клієнти Vbet знову можуть поповнювати свої рахунки: букмекерська компанія повноцінно працює в Україні

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
294
3 голоси
Клієнти Vbet знову можуть поповнювати свої рахунки: букмекерська компанія повноцінно працює в Україні
Легальний букмекер Vbet, який є титульним спонсором УПЛ, повертається до повноцінної діяльності після того, як на початку квітня поточного року стикнувся з технічними проблемами.

Букмекерська компанія Vbet повертається до повноцінної діяльності. Легальний букмекер на початку квітня поточного року стикнувся з технічними проблемами, через які у гравців довгий час була відсутність поповнювати рахунок та виводити кошти з депозиту.

Пізніше стало відомо про те, що Печерський суд Києва наклав арешт на рахунки компанії, а в офіційній заяві Vbet було повідомлено про готовність до будь-яких перевірок з боку державних органів та правоохоронних структур та незгоду з висунутими ліцензійному представнику грального бізнесу України звинуваченнями.

На початку липня з’явилася інформація про зняття арешту з рахунків Vbet все тим же Печерським судом Києва, і тепер букмекер може продовжити повноцінну діяльність, згідно з отриманою раніше ліцензією в Україні.

Наразі клієнтам вже доступне поповнення рахунку з карток українських банків. Коректно працюють й інші сервіси на сайті та в мобільному за стосунку букмекера. Виведення коштів з рахунків все ще недоступне, але робота над усуненням цієї проблеми триває.

Зареєструйтеся в БК Vbet, щоб отримати нові бонуси та взяти участь в різноманітних акціях від цього букмекера, або ж обирайте альтернативні варіанти в та випробуйте один з вітальних бонусів для нових гравців.