Яремчук визначився зі своїм майбутнім: в Іспанії назвали клуб, у якому хоче продовжити кар’єру форвард

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1030
1 голос
Яремчук визначився зі своїм майбутнім: в Іспанії назвали клуб, у якому хоче продовжити кар’єру форвард
Роман Яремчук. Фото: Google
Нападник національної збірної України Роман Яремчук, який нині захищає кольори Валенсії, має намір залишитися в Іспанії і після завершення строку оренди.

Роман Яремчук має намір кинути якір у Валенсії на тривалий час, тобто залишитися грати за «кажанів» і по завершенню поточного сезону, коли спливе термін орендної угоди між його теперішнім клубом та бельгійським Брюгге, який володіє правами на українця.

Про бажання Яремчука повідомив Х-акаунт Radio Marca Valencia.

«Він щасливий у Валенсії. Він хотів би залишитися тут надовше, коли закінчиться термін його оренди  Він сповнений рішучості продовжувати працювати і виправдовувати свою гру голами», – йдеться у твітті. 

Між тим, за інформацією джерела, керівництво Валенсії жодних кроків для пролонгації угоди поки не робило.

Нагадаємо, що після 23-х турів Валенсія має в активі 35 очок та посідає сьому сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.

  • У наступному турі команда Рубена Барахи на виїзді зіграє проти Лас-Пальмаса. Поєдинок заплановано на 10 лютого. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Роман Яремчук у поточному чемпіонаті провів за Валенсію, у складі якої виступає на правах оренди з Брюгге, 20 поєдинків в усіх офіційних турнірах: три голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця в три мільйони євро.
  • Контракт Яремчука з Брюгге чинний до 20 червня 2026 року.