«Лунін остаточно витіснив Кепу»: огляд іспанських ЗМІ на гру Андрія в переможному матчі Реала проти Хетафе

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
235
0 голосів
«Лунін остаточно витіснив Кепу»: огляд іспанських ЗМІ на гру Андрія в переможному матчі Реала проти Хетафе
Андрій Лунін тягне удар Борхи Майораля. Фото: Google
Андрій Лунін став одним з головних героїв Реала у поєдинку 20-го туру іспанської Ла Ліги проти Хетафе (2:0). Українець відстояв «на нуль» і допоміг вершковим здобути комфортну перемогу.

Напередодні, у матчі 20-го туру іспанської Ла Ліги Реал на виїзді впевнено переграв Хетафе (2:0). Ця перемога дозволила підопічним Карло Анчелотті знову очолити чемпіонські перегони, а самому італійському фахівцю, сподіваємось, нарешті визначитися з першим номером своєї команди.

Український воротар вершкових у грі проти Хетафе був на висоті і точно мав справити враження на Анчелотті своєю впевненою грою, яку достойно оцінили наші колеги з Іспанії.

Сайт Sport-express.ua провів ранковий моніторинг провідних спортивних іспанських ЗМІ, виокремивши написане про Андрія Луніна.

Marca – 7/10

«Лунін ледь не втратив м'яч на самому початку, послизнувшись, що могло дорого йому коштувати. Грінвуд ледь не обікрав його. Окрім цієї дії, в першому таймі у нього не було ніякої роботи. У другій половині зустрічі він врятував Реал від голу після удару Майораля чудовим сейвом і був дуже надійним проти Хетафе, який більше йшов вперед».

As – 6/10

«У тих небагатьох випадках, коли йому доводилося втручатися, він діяв дуже надійно і брав активну участь у контролі м'яча. Його присутність на останньому рубежі була настільки сильною, що він навіть ризикував більше, ніж слід було, в деяких прострільних передачах нападникам».

Mundo Deportivo

«Він повернувся до стартового складу, провів хорошу гру і, здається, остаточно витіснив Кепу».

Після перемоги над Хетафе Реал перебуває на першому щаблі у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі «бланкос» 57 балів. Відрив від Жирони складає два пункти.

  • У наступному турі Реал прийматиме вдома Атлетіко. Мадридське дербі заплановано на 4 лютого. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за мадридців в 14 матчів в усіх офіційних турнірах: 12 пропущених голів, шість поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в вісім мільйонів євро.