«Лунін провів йому екскурсію»: тренер розповів, як Реал перехопив українського воротаря у Атлетіко

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
741
0 голосів
«Лунін провів йому екскурсію»: тренер розповів, як Реал перехопив українського воротаря у Атлетіко
Андрій Лунін. Фото: Google
Андрій Пісний, один із перших тренерів 17-річного Іллі Волошина, який підпише контракт з Реалом, розповів, що юного таланта перейти до мадридців вмовив Андрій Лунін.

Український голкіпер Ілля Волошин вирішив укласти угоду з мадридським Реалом, за який уже грає український голкіпер Андрій Лунін. 

Андрій Пісний, один із перших тренерів молодого воротаря розповів, що нашим співвітчизником після одного матчу зацікавилися відразу два мадридські гранди.

«Ілля розповідав, що в літнє міжсезоння 2023 року у Райо був спаринг з Реалом Б, і тренер його випустив на 25 хвилин. І одразу після гри на нього вже обабіч поля чекали скаути Атлетико (Мадрид) та Реал (Мадрид)».

Фахівець додав, що екскурсію в Реалі для Волошина провів Лунін, а потім талановитий футболіст вирішив підписати контракт з вершковими. 

«Іллю одразу повезли до Атлетико, показати резиденцію (в Іспанії резиденцією називають клубну базу). А за кілька днів його повезли вже в Реал. 

У Реалі Волошина зустрів Андрій Лунін і провів йому екскурсію резиденцією. І після цього Ілля вирішив підписати контракт із Реалом», – цитує Пісного «Український футбол».

  • У сезоні 2023/2024 Ілля провів вісім сухих матчів із 11 у складі Райо. Лише в одній грі він пропустив два голи.
  • Волошин є вихованцем ДЮСШ м. Новомосковськ (Дніпропетровська область), там він грав з 2014 року по 2019 рік.
  • Реал із 54 очками в активі посідає друге місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, відстаючи від першої Жирони, яка набрала 55 балів.
  • Сьогодні, 1 лютого, Реал зіграє з Гетафе на виїзді в рамках чемпіонату Іспанії.