Вистачило одного слова: реакція Куртуа на гру «нового Луніна», який стане другим українським воротарем Реалу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
27098
0 голосів
Вистачило одного слова: реакція Куртуа на гру «нового Луніна», який стане другим українським воротарем Реалу
Тібо Куртуа. Фото: Інстаграм
Голкіпер мадридського Реалу Тібо Куртуа відреагував на приєднання до клубу 17-річного українського воротаря Іллі Волошина, давши йому коротку характеристику.

Зірковий воротар Реалу Тібо Куртуа прокоментував ігрові якості воротаря Іллі Волошина, який на днях доєднався до молодіжної команди мадридців.

Як повідомляє видання Defensa Central, Куртуа вже встиг подивитися у ділі на таланта та наголосив, що він є «чудовим» як у грі на лінії, так і на виходах. Зріст Іллі складає 2,02 метри, в Реалі вірять, що клуб підписав великого таланта на майбутнє.

  • Зазначимо, що преса вже охрестила Волошина «новим Луніним», адже за першу команду «вершкових» виступає його земляк Андрій Лунін (13 матчів у сезоні, 12 пропущених голів, п’ять поєдинків «на нуль»), на якого він схожий за ігровими навичками;
  • Куртуа є головним воротарем Реалу. З 2018 року він провів за команду 230 матчів, у яких пропустив 219 голів (91 поєдинок «на нуль). В цій кампанії він ще не грав через травму, однак ЗМІ вже анонсували його повернення.