Анчелотті зустрівся з Луніним і Кепою: джерело розсекретило, що сказав тренер воротарям Реала

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1116
0 голосів
Анчелотті зустрівся з Луніним і Кепою: джерело розсекретило, що сказав тренер воротарям Реала
Кепа Аррісабалага та Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер Реала Карло Анчелотті напередодні матчу 22-го туру Ла Ліги проти Лас-Пальмаса провів зустріч тет-а-тет з Андрієм Луніним та Кепою Аррісабалагою. Італійський фахівець виразив довіру до обох воротарів.

За інформацією іспанського порталу Defensa Central, наставник Реала Карло Анчелотті напередодні матчу 22-го туру Ла Ліги проти Лас-Пальмаса особисто зустрівся з Андрієм Луніним та Кепою Аррісабалагою.

Розуміючи степінь внутрішніх пристрастей обох стражів воріт, які заочно ведуть боротьбу за місце в стартовому складі, італійський фахівець виразив довіру до обох!

Анчелотті повідомив і українцю, і іспанцю, що його план полягає у подальшій ротації обох гравців від матчу до матчу і, що він чекає від обох повної віддачі на тренуваннях.

Пролив Анчелотті світло і на злободенне питання, а саме, хто ж вийде зі стартових хвилин на матч проти Лас-Пальмаса. Цього разу фаворитом став Лунін.

Нагадаємо, що на внутрішній арені Реал перебуває на другому щаблі у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі «бланкос» 51 бал. Відставання від Жирони, яку тягнуть до чемпіонства українці Артем Довбик та Віктор Циганков, складає один пункт, але колектив Карло Анчелотті має гру в запасі.

  • Сьогодні, 27 січня Реал на виїзді зіграє проти Лас-Пальмас. Початок гри о 17:15.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за мадридців в 12 поєдинків в усіх офіційних турнірах: 11 пропущених голів, п'ять матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в вісім мільйонів євро.
  • Кепа Аррісабалага у сезоні 2023/2024 провів 18 матчів: 18 пропущених голів, сім кліншитів.
  • Transfermarkt оцінює 29-річного іспанця в 20 мільйонів євро.