Реал «покарає» Луніна за втрачену довіру: клуб знайшов безкоштовного кращого воротаря, ніж українець

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
7526
0 голосів
Реал «покарає» Луніна за втрачену довіру: клуб знайшов безкоштовного кращого воротаря, ніж українець
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал
Мадридський Реал знайшов альтернативу своєму 24-річному українському голкіперу Андрію Луніну. В клубі хочуть підписати Альваро Вальєса з Лас-Пальмаса.

Керівництво Реалу знайшов нового другого воротаря на наступний сезон, який буде складати конкуренцію бельгійцю Тібо Куртуа.

В клубі вважають, що ні Андрій Лунін, ні його іспанський колега Кепа Аррісабалага не показують рівень гри Куртуа, поки той перебуває на лікарняному.

Президент «вершкових» Флорентіно Перес робив ставку на Аррісабалагу, якого на старті кампанії взяв у річну оренду з Челсі, однак травма та невпевнені виступи кіпера змусили його сумніватися.

Лунін цього сезону провів чудові матчі за Реал, але після останньої гри з Атлетіко в 1/8 фіналу Кубка Іспанії (2:4), також своєю грою змусив сумніватися керівництво.

Як повідомив журналіст Едуардо Інда у програмі Chiringuito de Jugones, Реал хоче підписати 26-річного іспанського воротаря Лас-Пальмаса Альваро Вальєса.

За його даними, що клаусула гравця складає 30 мільйонів євро, однак угода Вальєса із клубом спливає вже 30 червня 2024 року. Таким чином, після завершення сезону він стане вільним агентом. Для Реалу це додатковий аргумент на користь цієї кандидатури.

  • Лунін у нинішньому сезоні провів за Реал 12 матчів, у яких пропустив 11 голів (п’ять зустрічей «на нуль»);
  • Вальєс відіграв 21 матч за Лас-Пальмас у цій кампанії та пропустив 17 голів (шість поєдинків «на нуль). Трансфермаркт оцінює його у вісім мільйонів євро.