«Я не згоден з цим»: Анчелотті незадоволений критикою, яка з'явилася після поразки від Атлетіко

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
225
0 голосів
«Я не згоден з цим»: Анчелотті незадоволений критикою, яка з'явилася після поразки від Атлетіко
Карло Анчелотті, фото: Google
Головний тренер Реала Карло Анчелотті перед матчем чергового туру Ла Ліги, в якому «вершкові» приймуть Альмерію, висловився з приводу критики, що звалилася на команду після поразки від Атлетіко в 1/8 фіналу Кубка Іспанії (2:4).

Анчелотті дав пресконференцію перед грою Ла Ліги проти Альмерії. Тренер Реала незадоволений через критику, яка з'явилася після поразки від Атлетіко у Кубку Іспанії.

«Я не згоден із цією критикою. Я спостерігаю та стежу за тим, що відбувається в роздягальні. Ми продовжуємо демонструвати хорошу динаміку і, як і раніше, мотивовані.

Команда дуже добре показує себе та грає у футбол. За винятком окремих ігор, усі наші матчі відбуваються на високому рівні», – наводить слова Анчелотті Mundo Deportivo.

Раніше Анчелотті вкотре висловився про рівень гри Андрія Луніна та Кепи Аррісабалаги, але так і не сказав, хто з них вийде у стартовому складі на матч проти Альмерії.

Лунін відіграв у старті матч проти Атлетіко, пропустивши чотири голи.

  • Поєдинок Реал – Альмерія буде зіграно завтра, 21 січня. Початок гри о 15:15.
  • Лунін в поточному сезоні зіграв за мадридців в 12 поєдинків в усіх офіційних турнірах: шість пропущених голів, п'ять матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в вісім мільйонів євро.