Лунін пропустив чотири голи і вилетів з Кубка Іспанії: Анчелотті виніс вердикт грі українського воротаря Реалу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4487
0 голосів
Лунін пропустив чотири голи і вилетів з Кубка Іспанії: Анчелотті виніс вердикт грі українського воротаря Реалу
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
У четвер, 18 січня, Реал українського 24-річного голкіпера Андрія Луніна в гостях програв Атлетіко (2:4) в рамках 1/8 фіналу Кубка Іспанії та покинув турнір.

Реал українського Андрія Луніна поступився Атлетіко (2:4) в 1/8 фіналу Кубка Іспанії.

Відео усіх пропущених голів Луніним дивіться в нашому телеграм-каналі

Український воротар провів повний матч та зробив вісім сейвів. На жаль такий високий показник відбитих ударів не врятував Луніна від цілих чотирьох пропущених голів.

У першому таймі команди обмінялися голами. Господарі вийшли вперед завдяки голу Самуела Ліно (Лунін не надто вдало зіграв на виході).

Зрівняти рахунок Реал зумів у компенсований час до першого тайму після грубої помилки воротаря Атлетіко Яна Облака, який буквально закинув м’яч у власні ворота, жахливо зігравши на виході при подачі зі штрафного.

В другому таймі господарі вдруге вийшли вперед. Гол на рахунку Альваро Морати, який дочекався помилки Луніна та Едуардо Камавінги, через неузгодженість у діях, та переправив м’яч у порожні ворота.

Наприкінці тайму «вершкові» врятувалися завдяки голу Хоселу та перевели гру в екстратайми. Там сильнішими виявилися господарі.

У першій п’ятнадцятихвилинці Антуан Грізманн прошив Луніна у ближній кут, а на передостанній хвилині другого додаткового тайму Атлетіко вибіг у швидку атаку та добив опонента влучним ударом Родріго Рікельме. Тут вже до Луніна жодних питань.

Атлетіко – Реал – 4:2

Голи: Ліно, 39, Мората, 57, Грізманн, 100, Рікельме, 119 – Облак, 45+1 (аг), Хоселу, 82

Головний тренер Реалу Карло Анчелотті після матчу вирішив втриматися від оцінювальних суджень із приводу гри Луніна.

«Я не хочу проводити тут індивідуальний аналіз. Ми могли б зіграти краще, коли гра була рівною. Ми контролювали гру, і нам не потрібно було так сильно форсувати гру, це був гріх молодості. Коли гра в тебе під контролем, іноді не потрібно форсувати гру», – наводить слова коуча Marca.

  • Лунін в цьому сезоні провів за Реал 12 матчів, у яких пропустив 11 голів (п’ять зустрічей «на нуль»);
  • Найближча гра у мадридців запланована на 21 січня. Команда вдома прийме Альмерію у 21-му турі Ла Ліги.