Іспанська преса відреагувала на повернення Циганкова у старт Жирони: українця охарактеризували одним словом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
424
0 голосів
Іспанська преса відреагувала на повернення Циганкова у старт Жирони: українця охарактеризували одним словом
Віктор Циганков. Фото: Getty Images
В Іспанії оцінили виступ 26-рінчого вінгера Жирони Віктора Циганкова у домашньому матчі 1/8 фіналу національного кубка проти Райо Вальєкано (3:1). Журналісти не шкодували компліментів.

Іспанська преса позитивно оцінила виступ вінгера Жирони Віктора Циганкова у грі із Райо Вальєкано (3:1) в 1/8 фіналу національного Кубка. Українця охарактеризували містким словом «кинджал».

Mundo Deportivo

«У Циганкова був явний шанс забити на 11-й хвилині, коли він завдав удару правою ногою, однак сейв зробив голкіпер Райо. На 40-й хвилині в нього знову була чудова можливість у дуелі із Дані Карденасом. Завжди готовий до створення моментів».

Sport

«Кинджал. Циганков був різким із перших хвилин. Був постійним джерелом небезпеки, просив м'яч і був орієнтованим на ворота суперника при кожній атаці. Він зіграв ключову роль у першому голі, зробивши класний пас на Порту. Також декілька разів намагався забити сам».

L'Esportiu de Catalunya

«Українець дуже добре співпрацював із Порту та скористався простором позаду оборони, щоб забити гол. Він був близький до гола, завдавши двох потужних ударів з дальньої дистанції. Він грав цілу годину, щоб набрати темп до матчів Ла Ліги».

  • Циганков через пошкодження востаннє грав в основі 10 грудня минулого року. Тоді його команда в гостях здолала Барселону (4:2) у 16-му турі Ла Ліги;
  • У нинішній кампанії вінгер провів 18 матчів за Жирону, у яких забив три голи та віддав три асисти;
  • Каталонці посідають першу сходинку у таблиці Ла Ліги, маючи в активі 49 очок після 20 зіграних поєдинків;
  • Найближча гра у Жирони запланована на 21 січня. Підопічні Мічела вдома приймуть Севілью в рамках 21-го туру першості Іспанії.