Лунін чи Кепа: в Іспанії пояснили, кого з воротарів випустить Анчелотті у матчі Реал – Барселона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1108
0 голосів
Лунін чи Кепа: в Іспанії пояснили, кого з воротарів випустить Анчелотті у матчі Реал – Барселона
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Колаж: «Український футбол»
Сьогодні, 14 січня, у фіналі Суперкубка Іспанії мадридський Реал, у якому конкурують воротарі Андрій Лунін та Кепа, зіграє проти Барселони. Іспанські журналісти назвали голкіпера столичного клубу, який вийде у старті гри.

У неділю, 14 січня, Реал у вирішальному поєдинку за Суперкубок Іспанії зустрінеться з каталонською Барселоною.

Журналістів та вболівальників перед важливим поєдинком непокоїть питання першого номера мадридців – Андрій Лунін чи Кепа отримає шанс від Карло Анчелотті зіграти з перших хвилин.

Іспанець не найкращим чином зіграв у півфіналі проти Атлетіко (5:3), хоча й головний тренер не став критикувати його після матчу.

Проте, незважаючи на думку фанатів Реала, які схиляються до того, що має грати Лунін, журналісти видання Marca вважають, що розпочне битву з Барселоною Аррісабалага.

«Річ у тім, що вкотре незрозуміло, хто з двох воротарів зіграє. Після деякого часу поперемінно то Кепи, то Луніна, Анчелотті знову поставив іспанця голкіпером перед півфіналом Суперкубка проти Атлетіко. 

Аррісабалага грав у Кубку Іспанії проти Арандіни, а також у дербі. Це наводить на думку, що тренер вирішив повернутися до плану, який існував до травми баска. Якщо так, то Кепа також буде номером один у фіналі проти Барселони».

  • Лунін у нинішньому сезоні провів за мадридців десять поєдинків, у яких пропустив шість голів та п’ять зустрічей відіграв «на нуль». 
  • Контракт голкіпера з клубом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Кепа відіграв у 17 зустрічах (16 пропущених м'ячів, сім зустрічей «на нуль»). 
  • Орендна угода з Реалом спливає наприкінці цього сезону, а контракт із Челсі – 30 червня 2025 року. 
  • На 14 січня у Реала запланований фінал Суперкубка Іспанії проти Барселони. Матч розпочнеться о 21:00 за Києвом.