Лунін стане основним у Реалі після повернення Куртуа: в Іспанії розкрили плани керівництва клубу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1101
0 голосів
Лунін стане основним у Реалі після повернення Куртуа: в Іспанії розкрили плани керівництва клубу
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: ФК Реал
Бельгійський голкіпер Реалу Тібо Куртуа після повернення з лікарняного може більше не бути першим номером «вершкових», а стати дублером українця Андрія Луніна.

Воротар Реалу Андрій Лунін може стати першим номером «вершкових» у наступному сезоні, навіть попри повернення Тібо Куртуа у стрій.

Бельгієць напередодні старту сезону отримав розрив хрестоподібної зв’язки, через що поки не зіграв жодного матчу у сезоні. Це дозволило українцю отримати більше ігрового часу у конкуренції з іспанцем Кепою Аррісабалагою, який був орендований з Челсі на рік.

Як повідомляє El Nacional, якщо Куртуа у наступному сезоні не зможе повернути свою стару форму, то стане дублером Луніна. Українець показав настільки високий рівень, що у мадридському клубі вважають його надійною заміною легенді клубу. Ним задоволені фани та президент Флорентіно Перес.

За даними джерела, Куртуа розглядає можливість залишити Реал у 2025 році, якщо він не зможе повернути собі місце у старті. В іншому випадку гравець планує відпрацювати свій контракт до кінця, до літа 2026 року.

Надалі він не проти поїхати на заслужену футбольну пенсію до Саудівської Аравії, де є можливість добре заробити наостанок.

  • Куртуа виступає за Реал з 2018 року. За цей час бельгієць провів за команду 230 матчів, у яких пропустив 219 голів (91 поєдинок «на нуль»);
  • Лунін в цьому сезоні провів за «вершкових» десять поєдинків (шість пропущених голів, п’ять «сухих» зустрічей). Контракт футболіста спливає 30 червня 2025 року.