Лунін чи Кепа: Мілевський пояснив, що він думає про воротарське питання Реалу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
350
0 голосів
Лунін чи Кепа: Мілевський пояснив, що він думає про воротарське питання Реалу
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Колаж: «Український футбол»
Ексфорвард київського Динамо Артем Мілевський висловив власну думку про конкуренцію на позиції голкіпера Реалу. Він вважає, що і Андрій Лунін, і Кепа Аррісабалага гідні грати в основі.

Колишній нападник Динамо Артем Мілевський відповів, що думає про конкуренцію українця Андрія Луніна та іспанця Кепи Аррісабалаги за місце першого номера Реалу.

«Я не знаю, ось цю тягомотіну розвели. Хтось пише одне, хтось пише інше. Лунін чи Кепа, Кепа чи Лунін. Залиште вже їх в спокої. Лунін в порядку, Кепа в порядку».

На думку Мілевського, воротарів просто можна чергувати, як колись це було у Динамо з Олександром Шовковським та Віталієм Ревою.

«В Динамо колись було два воротарі: Рева та Шовковський. Вони стояли через гру. Один матч Шовковський, один матч Рева. Нічого такого в цьому не було», – розповів Мілевський на стрімі Twitch-каналу «Timi_1010».

  • Нагадаємо, що основний 31-річний бельгійський голкіпер Реалу Тібо Куртуа перед стартом сезону зазнав розриву хрестоподібної зв’язки та випав до весни;
  • Через це мадридці на рік орендували з Челсі 29-рчного Кепу Аррісабалагу для конкуренції своєму другому воротарю 24-річному Андрію Луніну;
  • Кепа зіграв у 15 матчах, у яких пропустив 12 голів та сім поєдинків провів «на нуль»;
  • В активі Луніна десять зустрічей (шість пропущених голів, п'ять матчів «на нуль»);
  • Контракт українця із клубом чинний до 30 червня 2025 року;
  • Мілевський виступав за Динамо з 2003 по 2013 рр. (276 матчів, 88 голів, 54 асисти).