«Провів свій найкращий матч у сезоні»: огляд іспанських ЗМІ на гол Яремчука у матчі Валенсія – Вільярреал

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
675
0 голосів
«Провів свій найкращий матч у сезоні»: огляд іспанських ЗМІ на гол Яремчука у матчі Валенсія – Вільярреал
Роман Яремчук. Фото: Google
Валенсія, кольори якої захищає український нападник Роман Яремчук у грі 19-го туру Ла Ліги переграла Вільярреал (3:1). І саме цей матч став знаковим для нашого співвітчизника, адже він нарешті забив у вищому дивізіоні Іспанії.

Без ейфорії. Іспанські ЗМІ досить стримано відреагували на дебютний гол Романа Яремчука у Ла Лізі, яким українець відзначився напередодні у грі 19-го туру проти Вільярреала (3:1).

Сайт Sport-express.ua провів ранковий моноторинг провідних спортивних ЗМІ з Іспанії, виокремивши написане про Романа Яремчука:

As

«Він провів свій найкращий матч у сезоні. Відкрив рахунок і ледь не забив другий м’яч після чудового пресингу на воротаря.

Комфортно виглядав на полі, сформувавши хорошу партнерську взаємодію з Уго Дуро».

Mundo Deportivo

«Не минуло й чотирьох хвилин гри, як українець Яремчук, який ще кілька тижнів тому, здавалося, втратив гольовий нюх, як баскетболісти у фантастичному фільмі «Космічний джем», відкрив рахунок точним ударом після навісу Гая з лінії штрафного майданчика». 

Sport 

«Валенсія, підбадьорена рідною публікою, видала шалений старт. Настільки, що навіть Роман Яремчук підхопив цей настрій.

Українець, який не забивав у 12 матчах, вже на 4-й хвилині гри, переграв Філіпа Йоргенсена ударом з правої ноги».

▶️   Відео дебютного голу Романа Яремчука у Ла Лізі дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Нагадаємо, що після 19-ти турів Валенсія має в активі 26 очок та посідає дев'яту сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. 

  • У наступному турі підопічні Рубена Барахи на виїзді зіграють проти Кадіса. Поєдинок заплановано на 14 січня. Початок гри о 17:15 за київським часом.
  • 7 січня Валенсія також проведе поєдинок Кубка Іспанії. «Кажани» полетять до Картахени, де зіграють проти одноіменного місцевого клубу. Матч розпочнеться о 20:00.
  • Роман Яремчук у поточному чемпіонаті провів за Валенсію, у складі якої виступає на правах оренди, 15 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця в три мільйони євро.
  • Контракт Яремчука з бельгійським Брюгге чинний до 30 червня 2026 року.