Кепа чи Лунін: в Реалі остаточно визначили воротаря, який вийде у старті на перший матч 2024 року

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
565
0 голосів
Кепа чи Лунін: в Реалі остаточно визначили воротаря, який вийде у старті на перший матч 2024 року
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Колаж: «Український футбол»
24-річний український голкіпер Реалу Андрій Лунін зіграє в основі у першому матчі своєї команди у 2024 році. Таке рішення прийняв головний тренер мадридців Карло Анчелотті.

Воротар Реалу Андрій Лунін зіграє із перших хвилин у домашньому матчі «вершкових» проти Мальорки в рамках 19-го туру чемпіонату Іспанії.

Як повідомляє видання Marca, таке рішення прийняв головний тренер команди Карло Анчелотті через те, що в останні дні 2023 року іспанський конкурент Луніна Кепа Аррісабалага відчував нездужання.

Наразі це є головною причиною вибору Андрія, але глобальні відчуття та оцінки штабу також свідчать про те, що українець став фаворитом на роль основного голкіпера.

Гра із Мальоркою також повинна дати відповідь на питання, чи зіграє Лунін у півфіналі Суперкубка Іспанії проти Атлетіко 10 січня.

Реакція Луніна на повернення Кепи до стартового складу була більш ніж позитивною. Немає жодних нарікань на його гру, а також на ставлення, роботу та результативність Кепи, але внутрішній аналіз схиляє Реал зробити вибір на користь Луніна через контроль, який він демонструє над ситуацією.

  • В цьому сезоні Лунін провів за Реал дев’ять матчів, у яких пропустив шість голів (чотири поєдинки «на нуль»);
  • Його контракт із Реалом чинний до 30 червня 2025 року;
  • Матч Реала проти Мальорки відбудеться 3 січня о 20:15 за Києвом.