Зірки Реалу зробили вибір між Луніним і Кепою: Анчелотті попросив футболістів назвати кращого воротаря

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1462
0 голосів
Зірки Реалу зробили вибір між Луніним і Кепою: Анчелотті попросив футболістів назвати кращого воротаря
Кепа та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Футболісти Реалу додали головного болю своєму наставнику Карло Анчелотті у виборі основного голкіпера на час відсутності Тібо Куртуа, адже роздягальня позитивно відгукнулася про Андрія Луніна.

Головний тренер Реалу Карло Анчелотті вирішив розрубати «гордіїв вузол», який стосується воротарської позиції вершкових на період відсутності Тібо Куртуа.

Самому італійському спеціалісту це зробити непросто, адже виникає дилема між Кепою та Андрієм Луніним, тож він вирішив спитати думку роздягальні з цього приводу, яка з тренерським штабом складає міцний союз в Реалі.

Відповідь футболістів «вершкових» неабияк здивувала Анчелотті:

«Італієць розпитував гравців про воротарів і про те, якими вони бачать їх на тренуваннях, і отримав несподівану відповідь про Луніна. Йому сказали, що українець, «напевно» перебуває у своїй найкращій формі. Відповідь, яка продовжує збільшувати сумніви італійця щодо того, що робити з воротарем».

Тож дана ситуація, за інформацією порталу Defensa Central, ставить головного тренера Реалу в непросте становище:

«Не схоже, що у нього буде легке рішення, і нам доведеться почекати, щоб побачити, чи вирішить він повторити формулу, яку він використовував з Дієго Лопесом та Ікером Касільясом, віддавши одному чемпіонат, а іншому Лігу чемпіонів і Кубок, або ж продовжить їх ротацію».

  • Лунін цього сезону провів дев’ять поєдинків, пропустивши шість голів. У чотирьох іграх українець залишав ворота «сухими».
  • Загалом ж у активі 24-річного воротаря – 26 матчів за «вершкових», у яких він пропустив 25 голів, а вісім поєдинків відіграв «на нуль».
  • На рахунку Кепи – 15 матчів у всіх турнірах (12 пропущених голів, сім матчів «на нуль») у поточній кампанії.
  • Реал йде першим у турнірній таблиці Ла Ліги, випереджаючи Жирону за додатковими показниками.
  • Найближчий матч у мадридців запланований на 3 січня. Команда вдома прийме Мальорку в рамках 19-го туру Ла Ліги.