Колишній воротар Реалу хотів «підставити» Луніна: голкіпер намагався потрапити в клуб після травми Куртуа

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
10338
0 голосів
Колишній воротар Реалу хотів «підставити» Луніна: голкіпер намагався потрапити в клуб після травми Куртуа
Кейлор Навас. Фото: АS
Влітку цього року до Реалу міг повернутися костариканський голкіпер Кейлор Навас, який нині захищає кольори ПСЖ. Однак керівництво «вершкових» зробило вибір на користь Кепи Аррісабалаги з Челсі на роль конкурента для Андрія Луніна.

Воротар ПСЖ Кейлор Навас намагався повернутися до Реалу, аби стати конкурентом для українця Андрія Луніна після травми основного бельгійського голкіпера мадридців Тібо Куртуа.

Як повідомляє видання Marca, після того, як перед самим початком сезону важку травму отримав перший номер «вершкових», до клубу надійшло багато дзвінків від футболістів та їхніх агентів із пропозицією замінити Куртуа.

Одним з тих, хто звертався до клубу, був вже 37-річний Кейлор Навас.

Однак клуб на той момент вже перехопив у Баварії Кепу Аррісабалагу, який міг відправитися саме до німецького клубу з Челсі, взявши його у річну оренду. Тому ветерану відмовили.

Цікаво, що у 2017 році тодішній головний тренер Реалу Зінедін Зідан відмовився від ідеї запрошувати Кепу, аби не створювати зайву конкуренцію для Наваса.

  • Навас в цьому сезоні є лише третім воротарем ПСЖ та через травму не провів жодного матчу;
  • За Реал він виступав з 2014 по 2019 рр. (162 матчі, 159 пропущених голів, 52 поєдинки «на нуль»);
  • В Луніна поки досить вдало виходить конкурувати з Аррісабалагою. В цьому сезоні він вже зіграв у дев’яти зустрічах (шість пропущених голів, чотири поєдинки «на нуль»). За останньою інформацією ЗМІ, головний тренер Кало Анчелотті ухвалив рішення довірити українцеві кубкові турніри.