Колишній форвард Динамо увійшов в рейтинг найвпливовіших людей Іспанії: що думають журналісти про гравця

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
580
0 голосів
Колишній форвард Динамо увійшов в рейтинг найвпливовіших людей Іспанії: що думають журналісти про гравця
Лукас Перес Мартінес. Фото: EFE
Благородний вчинок Лукаса Переса Мартінеса, коли 35-річний форвард вирішив повернутися до Депортіво з Ла-Коруньї, який зараз переживає не найкращі часи, оцінили іспанські ЗМІ.

Іспанське видання Relevo віднесло колишнього форварда Динамо та Карпат Лукаса Переса Мартінеса до сотні найбільш впливових футбольних людей Іспанії.

Журналісти оцінили вчинок нападника, який він здійснив на початку року, завдяки чому він посів 98 місце у рейтингу:

«У спортивному плані це був не найкращий рік для нападника, але його історія відданості справі залишається в пам'яті. 1 січня 2023 року він залишив Кадіс з Прімери, щоб повернутися до Депортіво Ла-Корунья, команди всього свого життя, з третього дивізіону, і спробувати вивести її до Сегунди.

У нього все ще є осад від вильоту 2018 року, тож Лукас все ще там, бореться за відродження клубу, який був у серці практично всієї тисячолітньої Іспанії».

Топ-5 найбільш впливових футбольних людей Іспанії за версією видання Relevo

  1. Дженні Ермосо
  2. Айтана Бонматі
  3. Алексья Путеллас
  4. Джуд Беллінгем
  5. Пеп Гвардіола
  • Раніше за Депортіво він виступав у 2014-2016, 2017-2018 роках.
  • У 15 матчах поточного сезону третього іспанського дивізіону форвард не занотував до свого активу забитих м'ячів, але відзначився сімома асистами.
  • Загалом ж за Депортіво він провів 134 матчі, у яких забив 43 голи та віддав 37 асистів.
  • У сезоні 2017/2018 форвард разом з командою з Ла-Коруньї вилетів з Ла Ліги і до цього часу в Прімеру Депортіво не повернувся.
  • Українському вболівальнику Лукас відомий по виступах за львівські Карпати (2011-2013 роки) та київському Динамо (друга половина сезону 2012/2013).
  • За «левів» форвард провів 60 матчів, у яких забив 15 голів та віддав вісім асистів, а ось за команду тоді ще Олега Блохіна він так і не дебютував.