Луніну на замітку: Реал прийняв рішення щодо майбутнього Анчелотті

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
571
0 голосів
Луніну на замітку: Реал прийняв рішення щодо майбутнього Анчелотті
Карло Анчелотті. Фото: Google
Керівництво мадридського Реала має намір продовжити контракт із чинним головним тренером команди Карло Анчелотті вже у січні 2024 року, адже італійський фахівець дає результат.

Одразу ж після різдвяно-новорічних свят керівництво Реала може продовжити контракт із 64-річним італійським головним тренером Карло Анчелотті. Про це інформує іспанське видання AS. 

За даними джерела, керівництво королівського клубу задоволене результатами роботи італійського фахівця і планує зустрітися з ним та обговорити подальшу співпрацю перед турніром за Суперкубок Іспанії, який для Реала стартує 10 січня півфінальним матчем з мадридським Атлетіко.

Повідомляється, що сам Анчелотті також готовий до продовження роботи з «вершковими» і в наступному сезоні.

Нагадаємо, що після перемоги над Алавесом у 18-му турі (1:0) Реал має в активі 45 очок та посідає перший щабель в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.

У команди Карло Анчелотті порівну балів з Жироною, але є перевага за додатковими показниками – перемога в очній грі (3:0).

  • В наступному турі Реал вдома прийматиме Мальорку. Гру заплановано на 3 січня 2024 року. Початок гри на «Сантьяго Барнабеу» о 20:15.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал у дев'яти поєдинках: шість пропущених голів, чотири матчі «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в п’ять мільйонів євро.