«Це просто фантастика»: тренер Циганкова та Довбика у захваті від виступів Жирони у 2023 році

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
208
0 голосів
«Це просто фантастика»: тренер Циганкова та Довбика у захваті від виступів Жирони у 2023 році
Мічел Санчес та Віктор Циганков. Фото: Google
Головний тренер каталонської Жирони, за яку виступають Віктор Циганков та Артем Довбик, Мічел Санчес поділився враженнями від гри своєї команди в першій половині сезону чемпіонату Іспанії з футболу.

Мічел Санчес задоволений виступом свої підопічних, серед яких Артем Довбик та Віктор Циганков, у нинішньому році.

Наставник Жирони відмітив, що його команда боролася в першій частині чемпіонату Іспанії на рівних з грандами місцевого футболу.

«У 2023 році ми набрали 77 очок, це просто фантастика, можна сказати, що це був рік Ліги чемпіонів. Ми провели першу половину сезону на рівні великих команд світу, і всі наші вболівальники будуть пишаються цим», — цитує фахівця Marca.

  • Реал мінімально обіграв на виїзді Алавес, скористався втратою очок Жироною у грі з Бетісом (1:1) та вийшов на першу позицію у Ла Лізі. Обидва колективи мають по 45 очок, але мадридці випереджають каталонців за додатковими показниками.
  • Наступний матч Жирона проведе вже у 2024 році, 3 січня жиронці прийматимуть на власному полі мадридський Атлетіко.
  • Артем Довбик зіграв за каталонську команду в сезоні 2023/2024 років 18 поєдинків, забив 11 голів та віддав шість результативних передач.
  • Віктор Циганков в поточному сезоні провів за колектив Мічела 15 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, три результативні передачі.