Президент Реалу вважає Луніна наступником Куртуа і хоче дати українцю новий контракт: відомо термін його дії

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1118
0 голосів
Президент Реалу вважає Луніна наступником Куртуа і хоче дати українцю новий контракт: відомо термін його дії
Андрій Лунін робить сейв. Фото: Getty Images
Президент Реалу Флорентіно Перес бажає продовжити контракт із 24-рінчим українським голкіпером Андрієм Луніним до 2028 року та бачить його спадкоємцем Тібо Куртуа.

Менеджмент Реалу прийняв рішення не розставатися зі своїм воротарем Андрієм Луніним у січні та поки зберегти в команді принаймні до кінця сезону, щоб краще оцінити його конкурентоспроможність.

На додаток, за інформацією ElNacional, президент «вершкових» Флорентіно Перес має ідею запропонувати українцю новий контракт до 2028 року.

Як повідомляє Don Diario, бажання зробити Луніна спадкоємцем Тібо Куртуа може бути пов’язане із тим, що Перес не надто поспішає викладати 25 мільйонів євро за викуп орендованого в Челсі Кепи Аррісабалаги.

Президенту мадридців простіше запропонувати нову угоду українцю, а заощаджені кошти направити на посилення інших позицій.

  • За даними журналістів, багато чого у даному питанні буде залежати від вибору головного тренера Карло Анчелотті протягом наступних матчів. У тому числі найближчому домашньому поєдинку проти Вільярреала у 17-му турі Ла Ліги.
  • Зазначимо, що угода Луніна із Реалом за даними Трансфермаркт чинна до 30 червня 2024 року (за інформацією деяких ЗМІ – до літа 2025 року);
  • Українець в цьому сезоні провів вісім матчів за Реал, у яких пропустив п'ять голів та чотири поєдинки відстояв на «нуль».
  • На рахунку Аррісабалаги 14 ігор (12 пропущених голів, шість поєдинків на «нуль»);
  • Матч Реал – Вільярреал відбудеться у неділю, 17 грудня. Старт зустрічі – о 22:00 за Києвом.