Анчелотті повідомив, хто буде грати у воротах Реалу в матчі з Вільярреалом: тренер зробив заяву про Луніна

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
356
0 голосів
Анчелотті повідомив, хто буде грати у воротах Реалу в матчі з Вільярреалом: тренер зробив заяву про Луніна
Андрій Лунін і Карло Анчелотті. Фото: Marca
Головний тренер Реалу Карло Анчелотті заявив, що вже визначився, хто захищатиме ворота команди у домашньому матчі проти Вільярреалу в рамках 17-го туру чемпіонату Іспанії.

Головний тренер Реалу Карло Анчелотті напередодні поєдинку із Вільярреалом у 17-му турі Ла Ліги запевнив, що визначився, хто захищатиме ворота «вершкових»: Андрій Лунін чи Кепа Аррісабалага.

Однак для преси це інформацію спеціаліст поки вирішив зберегти у таємниці.

«Я вирішив, хто буде основним воротарем, але ще не поговорив з ними. Я хочу, щоб вони спочатку почули це від мене, перш ніж прочитають в пресі. Це вже вирішено, але вони змусили мене сильно сумніватися», – сказав Анчелотті на пресконференції.

  • Зазначимо, що основний голкіпер Реалу Тібо Куртуа перебуває на лікарняному через травму хрестоподібної зв’язки коліна ще з початку сезону та повернеться у загальну групу лише у наступному році. Тому за місце першого номера борються Лунін на Аррісабалага;
  • В останньому гостьовому матчі мадридців проти Уніона (3:2) у шостому турі Ліги чемпіонів у воротах грав іспанець, однак за інформацією ЗМІ, Анчелотті на цьому відрізку сезону більше довіряє українцю;
  • У нинішній кампанії Лунін провів вісім матчів за Реал, у яких пропустив п'ять голів та чотири поєдинки відстояв на «нуль».
  • Аррісабалага у цьому сезоні зіграв у 14 зустрічах за мадридців, пропустив 12 голів та шість ігор провів на «нуль»;
  • Поєдинок Реал – Вільярреал відбудеться у неділю, 17 грудня. Матч розпочнеться о 22:00 за Києвом.