Реал визначився з двома кандидатурами на місце Луніна: «королівський» клуб готується до прощання з українцем

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
805
0 голосів
Реал визначився з двома кандидатурами на місце Луніна: «королівський» клуб готується до прощання з українцем
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Мадридський Реал готує план «Б» на випадок, якщо Андрій Лунін таки вирішить залишити «вершкових» та шукають кандидатуру на заміну українцю.

У мадридському Реалі готуються до різних ситуацій навколо позицїі воротаря. Так, Тібо Куртуа залишається основним голкіпером «вершкових», а ось щодо його дублера все досить туманно.

Відомо, що контракт Андрія Луніна спливає у 2025-му, а не 2024-му році, як зазначалося раніше і у мадридському клубі будуть раді, якщо він подовжить угоду, але керівництво Реалу готується і до протилежної дії українця.

Щодо Кепи інформація у ЗМІ різниться. Портал TodoFichajes зазначив, що «вершкові» не планують викупляти контракт іспанця і той повернеться до Челсі, а ось видання Relevo припускає, що у Реалі таки постараються залишити 29-річного воротаря у себе.

Останнє ж джерело також наводить імена двох воротарів, яких у Мадриді можуть запросити на позицію дублера Куртуа, якщо Кепа та Лунін таки залишать клуб: 

  • 31-річний голкіпер Браги Матеус;
  • 23-річний воротар Валенсії Георгій Мамардашвілі.

Не виключається і запрошення 20-річного воротаря уругвайського Пеньяроля Рендалла Родрігеса, який сподобався скаутам «вершкових» на чемпіонаті світу U-20 влітку 2023 року, де переміг Уругвай. З ним можуть вчинити, як з Луніним: віддати в оренду і чекати його розвитку.

  • Контракт Мамардашвілі з Валенсією розрахований до літа 2027 року, а його трансферна вартість за Transfermarkt – 30 мільйонів євро.
  • Таку ж чинність має угода Матеуса з Брагою. Його Transfermarkt оцінює у шість мільйонів євро.
  • Контракт Рендалла з Пеньяролем спливає 31 грудня 2024 року, а його трансферна вартість, згідно з порталом Transfermarkt, складає 600 тисяч євро.