Лунін ухвалив остаточне рішення про своє майбутнє: в Іспанії назвали клуб, в якому гратиме український воротар

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
532
2 голоси
Лунін ухвалив остаточне рішення про своє майбутнє: в Іспанії назвали клуб, в якому гратиме український воротар
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Реал та український голкіпер Андрій Лунін домовилися про продовження контракту ще на чотири роки. Нинішня угода спливає вже наприкінці цього сезону.

Реал та воротар Андрій Лунін домовилися про продовження контракту до кінця сезону 2027/28. Про це буде офіційно оголошено на цьому тижні.

При цьому, як повідомляє видання Marca, 25-річний Лунін знає, що першим номером буде його конкурент Тібо Куртуа, поки він перебуває в ідеальній формі.

Джерело додає, що продовження контракту – це не що інше, як жест довіри до гравця з боку клубу та бажання воротаря боротися з Куртуа за місце в основі.

Так, наприкінці поточної кампанії в Луніна настане час проаналізувати та визначитися зі своїм майбутнім. Якщо в нього будуть пропозиції, то змінити середовище, або, навпаки, залишитися і надалі працювати в Реалі. З довгостроковим контрактом і клуб, і гравець будуть дивитися на речі зовсім по-іншому.

  • Нагадаємо, що Лунін став гравцем Реалу у 2018 році;
  • Усього за «вершкових» він провів 48 матчів (51 пропущений гол, 16 поєдинків «на нуль») та виграв із командою десять трофеїв;
  • В цьому сезоні Лунін ще не виходив на поле в офіційних матчах;
  • Трансфермаркт оцінює голкіпера у 25 мільйонів євро.