Партнер Луніна розлютився на Анчелотті: у гравця схожа ситуація із воротарем збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3613
1 голос
Партнер Луніна розлютився на Анчелотті: у гравця схожа ситуація із воротарем збірної України
Арда Гюлер. Фото: Google
Турецький півзахисник-вундеркінд мадридського Реала Арда Гюлер невдоволений малою кількістю ігрового часу на старті сезону, яку йому надає тренер вершкових Карло Анчелотті.

Гюлер розлютувався! Турецький півзахисник Реала відкрито нарікає на те, що має вкрай мало ігрового часу на старті нового сезону.

Арда очікував, що після травми англійця Джуда Беллінгема саме він стане гравцем основного складу королівського клубу, але сталося не так, як гадолося. 

За інформацією іспанського видання AS, представники Реала та оточення Гюлера намагаються заспокоїти його, запевняючи, що протягом наступних місяців він отримає більше ігрової практики через широку ротацію, яку збирається застосувати Карло Анчелотті.

Ситуація турка дещо нагадує взаємини українського воротаря Реала з мадридським клубом: наш співвітчизник хоче мати ігрову практику, а не бути вічним дублером Тібо Куртуа, і саме тому, найпевніше, і не поспішає продовжувати контракт з командою зі столиці Іспанії.

  • Після чотирьох турів у сезоні 2024/25 рр. Реал має в доробку вісім очок та займає другу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • Після міжнародної паузи для матчів національних збірних команда Карло Анчелотті зіграє проти Реал Сосьєдаду. Поєдинок у Сан-Себастьяні відбудеться 14 вересня і розпочнеться о 22:00 за київським часом