Лунін «набрид» керівництву Реалу: боси «королівського клубу» поставили українцю безапеляційний ультиматум

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1243
2 голоси
Лунін «набрид» керівництву Реалу: боси «королівського клубу» поставили українцю безапеляційний ультиматум
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Реал втомився чекати рішення свого 25-річного українського голкіпера Андрія Луніна стосовно продовження контракту. Клуб готовий продати футболіста.

До кінця трансферного вікна залишилося менш місяця, а майбутнє воротаря Андрія Луніна в Реалі все ще не визначено. Його контракт спливає 30 червня 2025 року, а «вершкові» чекають, чи вирішить він продовжити його та боротися за місце в старті з Тібо Куртуа чи навпаки вважатиме за краще залишити клуб.

Публічно Лунін заявляє про бажання залишитися, проте його агент Жорже Мендеш, за повідомленням видання Berbabeu Digital, прислухається до інших пропозицій.

За інформацією джерела, Лунін досі не повідомив про свої наміри ні керівництву клубу, ні партнерам по команді, тим самим посилюючи сумніви щодо свого майбутнього.

Терпіння мадридців закінчується. По-перше, тому що клуб не хоче чекати до останнього дня літа, щоб дізнатися, який воротар буде дублером Куртуа. А по-друге, тому що останнє, чого хочуть у Реалі – це, щоб українець пішов безплатно.

Таким чином, Луніну поставили жорсткий ультиматум: або продовження, або продаж за близько 25 мільйонів євро, як мінімум. Інших варіантів у гравця немає.

Зазначається, що Реал дав Луніну час до понеділка 19 серпня, щоб ухвалити це рішення.

Повідомляється, що на сьогодні кілька клубів АПЛ зацікавлені в Луніні, але поки що без пропозицій. Реал знає про цей інтерес і вже виставив ціну.

  • Фаворитом на заміну українцю є голкіпер Челсі Кепа Аррісабалага, який все ще чекає на Реал.
  • Вже 14 серпня Реал стартує у новому сезоні матчем за Суперкубок УЄФА проти Аталанти.