Лунін почув важливу заяву Анчелотті, яка стосується майбутнього українця: що сказав тренер Реала

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
435
1 голос
Лунін почув важливу заяву Анчелотті, яка стосується майбутнього українця: що сказав тренер Реала
Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті заявив, що трансферне вікно для королівського клубу у літнє міжсезоння 2024 року вже закрите.

До початку сезону 2024/25 років мадридський Реал більше не буде нікого ні купувати, ні продавати. Про це заявив особисто головний тренер королівського клубу Карло Анчелотті.

«Трансферне вікно для нас закрите. Повернувся Вальєхо, Алаба скоро одужає, а молоді гравці, які тренуються з нами, мають якість. Не будемо нікого і відпускати, тому що всі хочуть залишитися», – цитує Анчелотті іспанське видання Marca.

Виходячи зі слів синьйора Анчелотті, український воротар Реала Андрій Лунін все ж залишиться у Мадриді ще принаймні до наступного, зимового трансферного вікна.

  • У сезоні 2023/24 років Андрій Лунін відіграв у светрі королівського клубу у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українського стража воріт з Реалом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів у європейській валюті.
  • Новий сезон для Реала розпочнеться матчем за Суперкубок УЄФА проти італійської Аталанти, який заплановано на 14 серпня.