Лунін не буде одноклубником Мудрика: відомо, чому зірвався трансфер воротаря Реала у Челсі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
610
1 голос
Лунін не буде одноклубником Мудрика: відомо, чому зірвався трансфер воротаря Реала у Челсі
Андрій Лунін. Фото: Google
Воротар національної збірної України та мадридського Реала Андрій Лунін, якого активно сватали до Челсі, майже втратив шанси на переїзд до Лондону, бо сині перемкнули свою увагу на голкіпера молодіжної збірної Данії.

П’ятий зайвий. За інформацією іспанських ЗМІ, зокрема порталу Мundodeportivo, трансфер Луніна до Челсі, кольори якого захищає партнер Андрія по національній збірній України Михайло Мудрик, практично зірвано.

Річ у тому, що нині за крок до переїзду на «Стемфорд Брідж» перебуває голкіпер молодіжної збірної Данії та іспанського Вільярреалу Філіп Йоргенсен. Про це повідомив італійський журналіст-інсайдер Фабріціо Романо.  

Тож, за умови підписання данця, у розпорядженні головного тренера лондонського клубу Енцо Марески буде вже п’ять голкіперів, бо нині на контракті з Челсі все ще перебуває Аррісабалага,  Роберт Санчес, Петрович та Слоніна.  

  • Філіп Йоргенсен у сезоні 2023/24 років здійснив найбільше сейвів – 143.
  • Transfermarkt оцінює данця у 20 млн євро.
  • У сезоні 2023/24 років Андрій Лунін відіграв у светрі королівського клубу у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українського стража воріт з Реалом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів у європейській валюті.