Не Атлетіко, не Жирона і навіть не Барселона: Лунін може змінити Реал на інший іспанський клуб і зробити фурор

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
932
3 голоси
Не Атлетіко, не Жирона і навіть не Барселона: Лунін може змінити Реал на інший іспанський клуб і зробити фурор
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Український воротар Реалу Андрій Лунін готовий піти на пониження, аби стати беззаперечним першим номером команди. Одним з варіантів для нього є Вільярреал.

Голкіпер Андрій Лунін все ще має пропозицію про продовження контракту від Реалу, однак не поспішає її приймати. Таким чином, є усі підстави вважати, що він покине клуб.

Як повідомляє Defensa Central, воротар готовий розпочати новий етап у своїй кар'єрі з метою бути першим номером, чого йому ніхто не гарантує в Реалі.

У Мадриді знають, що після минулого сезону на ринку є претенденти на українця і хочуть отримати 25-30 мільйонів євро за нього.

Як інформує джерело, на Луніна є кілька претендентів, як за кордоном, так і в самій Іспанії. Наприклад, в його приході може бути зацікавлений Вільярреал, який шукає заміну Філіпу Йоргенсену. Той близький до трансферу в Челсі.

На додаток, керівництво Реалу все більше звикається із думкою про відхід Луніна. При цьому вони хочуть, щоб рішення було прийнято якнайшвидше, адже вже 27 липня команда Карло Анчелотті вирушає в турне по США.

На заміну Луніну є два головні варіанти:

  • Кепа Аррісабалага (Челсі);
  • Хоан Гарсія (Еспаньйол).

Обидва є реальними ринковими можливостями для «вершкових».

  • Контракт Луніна з Реалом розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Трансфермаркт оцінює 25-річного футболіста у 25 мільйонів євро.