Анчелотті відверто поговорив з Куртуа: Лунін буде незадоволений таким перебігом подій у Реалі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4752
1 голос
Анчелотті відверто поговорив з Куртуа: Лунін буде незадоволений таким перебігом подій у Реалі
Карло Анчелотті та Тібо Куртуа. Фотоколаж: Defensacentral
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті мав особисту бесіду з воротарем вершкових Тібо Куртуа, прямим конкурентом нашого Андрія Луніна, під час одного з тренувань, слова якої будуть не до смаку українцеві.

Мадридський Реал продовжує планомірну підготовку до нового сезону. Першою грою у кампанії 2024/25 років для вершкових стане поєдинок за Суперкубок УЄФА проти італійської Аталанти з Бергамо, який запланований на 14 серпня.

Зрозуміло, що керманич королівського клубу Карло Анчелотті ще і не думає про склад на гру проти бергамасків, але, за інформацією журналістів порталу Defensacentral, італійський фахівець, схоже, вже визначився з кандидатурою свого першого номеру. 

Як повідомляє джерело, між Анчелотті та Куртуа мала місце розмова під час якої тренер сказав воротареві наступне:

«Ти зіграєш багато ігор в цьому році, ти зможеш це довести (свій рівень гри навіть після травм)».

Відповідь Куртуа була такою:

«Сподіваюсь показати ще більший рівень».

  • У сезоні 2023/24 років Андрій Лунін відіграв у светрі королівського клубу у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Головний конкурент українця Тібо Куртуа у сезоні 2023/24 рр., мав ігрову практику в п’яти поєдинках: жодного пропущеного голу.