Лунін став заручником грандіозної сварки свого агента з президентом Реалу: Мендеш притиснув українця до стінки

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2095
3 голоси
Лунін став заручником грандіозної сварки свого агента з президентом Реалу: Мендеш притиснув українця до стінки
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Український голкіпер Андрій Лунін стає все ближче до відходу з Реалу. Ситуація загострилася через його португальського агента Жорже Мендеша, який пішов на конфлікт із керівництвом мадридців.

Як раніше повідомляли ЗМІ, Реал ще на початку літа відправив Андрію Луніну пропозицію щодо нового контракту, однак досі не отримав від нього відповіді, через що ситуація застопорилася. Проблема може бути в агентові українця – Жорже Мендеші.

Відомий французький журналіст Ромен Моліна у програмі авторського YouTube-каналу повідомив, що португалець маніпулював своїм клієнтом Лені Йоро, щоб 18-річний центральний захисник погодився на перехід з Лілля до Манчестеру Юнайтед, а не до Реалу, який мав згоду самого гравця.

Мендеш змусив повірити таланта, що Реал не поважає його і недостатньо наполегливо домагається трансферу, хоча це була стратегія клубу, яку той використовує вже довгий час, і насправді мадридці планували активізувати перемовини.

Джерело додало, що тепер МЮ відчуває, що винний Мендешу за угоду з Йоро, тому купить Мануеля Угарте з ПСЖ, якого також представляє Мендеш, і коли ПСЖ продасть Угарте, це значно полегшить їм угоду з Жуаном Невешем з Бенфіки.

Усіх трьох вищезгаданих гравців представляє Мендеш, який переміщує їх між клубами в Європі так, як йому вигідно, зробив висновок журналіст.

Стосовно Реалу та Луніна, то зазначається, що відносини між президентом клубу Флорентіно Пересом і Мендешем повністю зіпсовані – в Мадриді вважають його небезпечним, а зараз він намагається змусити Луніна покинути команду.

  • Угода Луніна з Реалом розрахована до 30 червня 2025 року. Він є єдиним клієнтом Мендеша в клубі;
  • Трансфермаркт оцінює його у 25 мільйонів євро.