Лунін почув важливе звернення Анчелотті: що голкіперу збірної України особисто сказав тренер Реалу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
517
1 голос
Лунін почув важливе звернення Анчелотті: що голкіперу збірної України особисто сказав тренер Реалу
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті відверто розповів голкіперу національної збірної України Андрію Луніну щодо подальших планів щодо нього.

Андрій Лунін ніяк не вирішить, чи продовжувати йому контракт з Реалом. Українець хоче отримувати стабільну ігрову практику, але за спиною Тібо Куртуа він є лише другим голкіпером мадридців.

У столичного гранді не знають, яке рішення прийме Лунін. З нашим співвітчизником навіть розмовляв Карло Анчелотті. Про це повідомило видання Defensa Central.

«Відтепер я розраховую на те, що ти будеш боротися за стартовий склад в Мадриді», – наводить слова італійського фахівця джерело.

Футболісти Реала хочуть, щоб Лунін залишився у команді. Очікується, що найближчим часом українець прийме остаточне рішення щодо свого майбутнього.

  • У минулому сезоні Лунін зіграв за мадридців у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах, пропустив 32 голи та 12 поєдинків провів «на нуль».
  • Контракт українського воротаря з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року. 
  • Transfermarkt оцінює 25-річного голкіпера у 25 мільйонів євро.
  • Мадридці вже розпочали передсезонну підготовку, а перший офіційний матч зіграють 14 серпня проти Аталанти в Суперкубку УЄФА.