Лунін близький до шокуючого рішення: джерело назвало два клуби, де може опинитися українець – вони не у Європі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
142
1 голос
Лунін близький до шокуючого рішення: джерело назвало два клуби, де може опинитися українець – вони не у Європі
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реала та національної збірної України Андрій Лунін може продовжити кар’єру не у європейському клубі. Джерело назвало дві команди, яким цікавий наш співвітчизник.

Андрій Лунін надійно замінив у минулому сезоні травмованого Тібо Куртуа у воротах Реала, але головний тренер вершкових Карло Анчелотті чітко дає розуміти, що у новій кампанії бельгієць буде першим номером мадридців.

Українцю така ситуація не подобається і він роздумує над тим, щоб покинути столичний гранд. Ситуацією плануються скористатися відразу чотири команди з АПЛ, але у підсумку голкіпер може продовжити кар’єру не у європейському клубі.

Лунін дав згоду на перемовини з Суверенним фондом Саудівської Аравії щодо можливого переходу в один із клубів місцевого чемпіонату – найімовірніше це Аль-Наср або Аль-Іттіхад. Про це повідомив журналіст Руді Галетті.

  • У минулому сезоні Лунін зіграв за мадридців у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах, пропустив 32 голи та 12 поєдинків провів «на нуль».
  • Контракт українського воротаря з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного голкіпера у 25 мільйонів євро.