Не Мессі, не Пеле і навіть не Марадона: Лунін назвав найкращого футболіста в історії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
18932
14 голосів
Не Мессі, не Пеле і навіть не Марадона: Лунін назвав найкращого футболіста в історії
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реала та національної збірної України Андрій Лунін розповів, кого вважає найкращим гравцем в історії футболу, а також зізнався, хто є його кумирами.

Андрій Лунін впевнений, що найкращим футболістом в історії є не Пеле, не Дієго Марадона і навіть не Ліонель Мессі. Наш співвітчизник вважає, що ніколи не було рівних Кріштіану Роналду.

«Хто є найкращим футболістом в історії? Кріштіану Роналду.

Воротар також сказав, що підтримував МЮ, коли там грав легендарний португалець, а за Реал вболівав, бо там виступав Ікер Касільяс.

«Мої футбольні кумири? Коли я був дитиною – вболівав за Манчестер Юнайтед через Кріштіану Роналду, а Реал підтримував через Ікера Касільяса. Коли Роналду перейшов у Реал – я вболівав лиши за «королівський клуб», – сказав українець у коментарі твіттер-акаунту MadridZone.

  • У минулому сезоні Лунін зіграв за мадридців у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах, пропустив 32 голи та 12 поєдинків провів «на нуль».
  • Контракт українського воротаря з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного голкіпера у 25 мільйонів євро.