Лунін почув ультиматум від Реалу: що вимагають мадридці від воротаря збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
199
2 голоси
Лунін почув ультиматум від Реалу: що вимагають мадридці від воротаря збірної України
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер національної збірної України та мадридського Реала Андрій Лунін почув від керівництва іспанського клубу вимогу з чіткою кінцевою датою.

Андрій Лунін змусив Реал піти на ультиматум. Вся справа в тому, що наш співвітчизник так і не вирішив, чи варто йому пролонгувати угоду з мадридцями до 2029-го року.

Іспанський гранд втомився чекати відповідь від українського голкіпера, а тому озвучив воротарю чіткий дедлайн, коли той має остаточно вирішити, що йому робити у майбутньому.

Якщо Лунін не зможе вибрати один з двох варіантів до 15 липня, то вершкові виставлять гравця на трансфер. Про це повідомив Defensa Central.

Нагадаємо, що у послугах українського голкіпера зацікавлений Ліверпуль, а також лондонський Арсенал, у складі якого грає Олександр Зінченко.

  • У минулому сезоні Андрій провів за мадридців 31 матч в усіх офіційних турнірах, пропустив 32 голи та 12 поєдинків провів «на нуль».
  • Контракт українського голкіпера з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного голкіпера у 25 мільйонів євро.