Не Лунін і навіть не Шевченко: Анчелотті назвав найособливішого гравця у його кар’єрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
31171
10 голосів
Не Лунін і навіть не Шевченко: Анчелотті назвав найособливішого гравця у його кар’єрі
Карло Анчелотті, фото: Getty Images
Головний тренер Реалу Карло Анчелотті висловився про важливість его та величини особистості у футболістів, назвавши своїх фаворитів. До списку не потрапили Андрій Лунін та Андрій Шевченко.

Головний тренер Реалу Карло Анчелотті поділився думками про вплив на команду гравців з его.

«Его – дуже важливий аспект у цій команді. У нас дуже мало его. Его – це не погано. У нас були гравці, які забивали голи. Мали велике его... Потрібно розрізняти его й особистість».

Коуч назвав трійку найкращих гравців за показниками его, індивідуальності та величиною особистості. Першим у його список потрапив Серхіо Рамос.

«У мене ніколи не було гравця з такою індивідуальністю, таким характером і такими великими яйцями, як у Рамоса. Він був видовищем з погляду особистості».

Також він згадав про Пепе та Кріштіану Роналду.

«Гравцем із невеликим его і великою особистістю був Пепе. З великим его та індивідуальністю – Роналду. Его  – це не погано, але мало его – це дуже добре. Его поєднується з особистістю», – наводить слова Анчелотті видання AS.

  • Зазначимо, що український воротар Андрій Лунін, який нині виступає за Реал, під керівництвом італійського фахівця взяв участь у 47 поєдинках (49 пропущених голів, 16 матчів «на нуль»);
  • Ще один українець – нападник Андрій Шевченко був підопічним Анчелотті у Мілані (219 ігор, 103 голи, 31 асист).