Лунін, Куртуа і Кепа влаштували «гонку на виживання»: в Іспанії повідомили, що вирішили всі три воротарі Реалу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1311
2 голоси
Лунін, Куртуа і Кепа влаштували «гонку на виживання»: в Іспанії повідомили, що вирішили всі три воротарі Реалу
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Getty Images
Андрій Лунін, Тібо Куртуа та Кепа Аррісабалага прагнуть отримати ігровий час в останніх матчах сезону Реалу. Головний тренер Карло Анчелотті ще не визначився, хто зіграє у фіналі Ліги чемпіонів.

Голкіпери Реалу Андрій Лунін, Тібо Куртуа та Кепа Аррісабалага ведуть запеклу конкуренцію за те, аби зіграти в останніх матчах сезону, зокрема, фіналі Ліги чемпіонів проти дортмундської Боруссії.

Куртуа та Луніну важлива кожна хвилина. Обидва змагаються за місце у фіналі на «Вемблі» 1 червня. І це проявляється в таких деталях, як наведена нижче: коли Анчелотті після перемоги над Алавесом (5:0) минулого вівторка дав своїй команді три дні відпочинку, були й ті, хто не звернув на це уваги.

Цікаво, що це були всі три воротарі. Кепа хоче мати ігрові хвилини у двох матчах, що залишилися, а Лунін та Куртуа продовжують свою особливу гонку до фіналу Ліги чемпіонів проти Дортмунда.

Сьогодні команда повертається до тренувань, щоб підготуватися до завтрашньої гри проти Вільярреалу, але троє воротарів не покидали «Вальдебебас» протягом цих днів. Щоранку вони працювали з Луїсом Льопісом, а Лунін також працював вдома, як він показав у своїх соціальних мережах.

Як повідомляє Marca, сам Карло Анчелотті усвідомлює, що Лунін заслужив місце в старті проти Дортмунда, але ще нічого не вирішено. Остання гра чемпіонату проти Бетіса дасть підказки щодо складу на фінал ЛЧ. Анчелотті сумнівається між Куртуа та Луніним.

  • Зазначимо, що Лунін в цьому сезоні зіграв 30 матчів, у яких пропустив 28 голів (12 «сухих» поєдинків);
  • Куртуа після травм встиг провести три зустрічі, не пропустивши жодного м'яча;
  • Аррісабалага у 19 поєдинках пропустив 18 голів (вісім «сухих» зустрічей);
  • Гостьовий матч проти Вільярреалу мадридці проведуть 19 травня у рамках 37-го туру Ла Ліги.